Sylvia River: Reményhajsza I.

covers_169321

Fülszöveg:

John ​Kenderson rockzenész felfigyel az énekesnőként szárnyait próbálgató Bonnie-ra, majd úgy dönt, lehetőséget ad neki arra, hogy bizonyítson. Meghívja együttesébe, a Bermudába vendégszerepelni, és a lány rövid időn belül bebizonyítja, valóban tehetséges. A duett-lemez elkészítésének munkálatai közben Bonnie és John időt szakít a romantikus érzelmi szálak szövögetésére is, amelynek folyományaként hamarosan összeházasodnak. Az új taggal kibővült együttes turnézni indul a lemezzel, ám a koncertsorozat végén a házaspár sorsa tragikus fordulatot vesz.
A kialakult helyzetből adódóan igen úgy tűnik, hogy esély sincs már a boldogságra, marad a remény, vagy csak annak hajszolása.
Az apróbb félreértéseket követik a nagyobb horderejű hazugságok, amelyeket – szinte törvényszerűen – a véletlenek azért erősen megtámogatnak.
A küzdelem megkezdődik, szavakkal, tettekkel és bizony néha fegyverrel is.
Az oldalak fogytával együtt a problémák is megoldódni látszanak, bár ezt csak azért teszik, hogy létrehozzák az új bonyodalmat a történet következő kötete számára…

Véleményem:

Köszönöm, hogy olvashattam ezt a könyvet. Feléig olyan érzésem volt, hogy én rengeteg ilyet olvastam, néztem tv-ben, nagyon szeretem az ilyen tipusú könyveket, mire megvilágosodtam. Vavyan Fable régi Halkirálynő sorozata:). Örök kedvenc. Mire ez meglett, szerencsére nem rágódtam rajta tovább, gyorsabban ment az olvasás is. Be kell vallanom, engem innét már “megvettél” kedves írónő, írhatsz bármit, biztosan el fogom olvasni. A zenészeket szeretem, a krimit is, pont amennyire ebben a könyvben van; a romantika meg nálam amúgyis alap 🙂 Nagyon szépen kezdődött a történet mind a két szálon, John és Bonnie oldalán is, majd szerencsére összeért. Kedvesek, szerethetőek a karaktereik. Az emberrablás, majd ennek következményeképpen hogy mind a ketten zsaruk lesznek a következménye. Szépen alakult a sztori, kíváncsi voltam Holden mikor bukik le John miatt, néha úgy behúztam volna neki. Keegan aranyos volt, örültem neki, hogy belátta Bonnie nem lesz az övé. Tetszett, hogy Bonnie kitartott; gondolhattam azt is olvasóként, hogy “érezte” John nem halt meg, de akár szimplán bosszúként is tekinthetek a cselekedeteire. Olvasóként eldönthetem nekem melyik a szimpatikusabb. Mind a kettő a pozitív végkifejlethez vezet. A család támogatása nélkülözhetetlen Bonnie-nak, már csak a kislányok miatt is. Szerencsére a “rossz” elnyerte méltó büntetését. A végén nyitva hagyta nekünk az írónő a történetet. Várom a következő részt.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, itt tudod beszerezni:

http://undergroundbolt.hu/remenyhajsza-i

nypiro

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s