Vi Keeland: A beosztott

covers_399519

Fülszöveg:

Amikor az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást.
Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról.
Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez.
Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott.
Képtelen voltam megállni, hogy néha lopva ne pillantsak rá erre a beképzelt és lekezelő modorú alakra, aki a terem túlsó végében ült a barátnőjével. Természetesen többször rajtakapott, hogy nézem, és mindannyiszor rám kacsintott.
Amikor ez a szívdöglesztő fazon és a hasonlóképpen szexi barátnője hirtelen ott termett az asztalunknál, megrémültem, hogy ez a jóvágású idegen be akar árulni a pasimnak.
Ehelyett azonban úgy tett, mintha régóta ismernénk egymást, majd leült az asztalunkhoz a párjával, és mindenféle kiagyalt és rám nézve módfelett kínos történettel szórakoztatta a társaságot a nem létező közös gyermekkorunkról.
A fickó – aki mellett addig halálra untam magam – furcsa módon izgalomba jött a tolakodó ismeretlen sztorizásától.
Amikor az este véget ért, elváltunk egymástól, én pedig sokkal többet gondoltam erre a vonzó idegenre, mint azt valaha is be merném vallani. Még annak ellenére sem voltam képes kiűzni a fejemből, hogy tudtam, sosem látom újra.
Úgy értem, mi az esélye annak, hogy csupa véletlenségből ismét belefutok valakibe egy nyolcmilliós nagyvárosban?
A véletlen mégis úgy hozta, hogy egy hónap múlva ez a szexi pasi lett az új főnököm…

Véleményem:

Nagyon vártam ezt a könyvet. Hozta is a hozzáfűzött reményeimet. Könnyed, laza kis olvasmányt vártam, mélyégek nélkül és sok szexet. Hát mélység volt, szex annyira sok nem (nem azt mondom, hogy nem volt ☺), de elég is volt annyi.
Szokatlanul indult a történet, de a fülszöveg félrevezető. Reese tudta ki lesz a főnöke, ez nem áll meg. Szimpatikus volt, ahogy Chase udvarolt, jó kis taktikát alkalmazott. Viszont a törés, az nekem nagyon hirtelen történt meg. Onnan megint kicsit hosszú volt a  lépcsőn ülős, vigyázok rád kicsit rétestészta. De működött a jó öreg zöldszemű, mint mindíg ☺
1-2 helyen Reese nagyon „szőke nő” volt. A rétestésztánál meg Chase volt kicsit „szőke nő”. Nagyon szimpatikus volt Chase karaktere, az írónő nem egy tipikus arrogáns üzletembernek írja le akinek 8 kockás a hasa és ő a világon a leggyönyörűbb. Kicsit tudós, kicsit szépfiús, kellően humoros, emberközeli figurát gyúrt belőle, ettől lett más mint a többi férfi karakter. Reeset nem sikerült ugyanennyire erős karakterre gyúrnia, ő maradt egy kicsit sablonos, sőt az elején kimondottan nem kedveltem a “mindenáron randizni akarok” és megtalálni az igazit dolog miatt. Szerencsére a “randizós/csak együtt eszünk” időszak alatt megkedveltem. Összbenyomás nagyon szuper. Arra az időre amíg olvastam, elvarázsolt.
Mivel az eredeti angol nyelvű könyv borítója nekem jobban tetszik, sőt teljesen Chase-nek érzem, ezért azt választottam ide a fülszöveg elé.

Ha tetszett könyvesboltban vagy ekönyv-ben is be tudod szerezni.

nypiro

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s