Sarah Morgan: Csoda az 5. sugárúton

Fülszöveg:

Imádja a karácsonyt Eva Jordan, a menthetetlenül romantikus gasztroblogger. A mostani azonban másmilyennek ígérkezik, mint az eddigiek: ezt egy luxuslakásban fogja tölteni New York legelőkelőbb részén, az Ötödik sugárúton – átmenetileg ugyanis házvezetőnői munkát vállal Lucas Blade-nél, a sikeres krimiszerzőnél. Megpróbálja széppé varázsolni az ünnepet a mogorva, titokzatos, bár bizsergetően vonzó férfi számára, de a feladat minden, csak nem egyszerű… Utálja a karácsonyt Lucas Blade, és idén sem kér belőle. Mivel közeledik felesége halálának évfordulója és egy fontos határidő, a férfi bezárkózik a lakásába. Nem akar karácsonyfát, süteményt és angyalkákat, nem akar ünnepi hangulatot – egyet akar: azt, hogy hagyják nyugodtan dolgozni. Egy hatalmas hóvihar miatt azonban kénytelen hosszabb ideig elviselni Eva, a szép és bohókás házvezetőnő társaságát. S ahogy telnek a napok, kezdi visszanyerni hitét a boldogságban…

Értékelésem:

Nagyon aranyos karácsonyi történet. Sorozat harmadik része. Milyen meglepő, kihivás miatt kezdtem ezzel. Valószinűleg jól tettem. Sok molyos ertekelőnek ez kevésbé tetszett.

Adott egy szókimondó női főszereplő és egy magába forduló férfi főszereplő. A karácsonyi keszülődés amerikában kicsit más, mintha az egész hónapot erre szánnák rá. Vagy csak aki megengedheti magának. Mindenesetre Eva elmegy Lucas lakásába, hogy annak a távollétében a ferfi nagymamájának a megbízására feldíszítse a lakását. A fordulat akkor jöb, mikor kiderül, hogy Lucas nem utazott el. De a megbízás, az megbízás, így Eva kardoskodik, hogy elvegezhesse a feladatát. Meg is teszi. Fiomakat fő, díszíti a lakast. Persze Lucas ezt azert engedi, mert Eva elindított benne valamit, kipattanat a szikra, az ihlet, így tudja írni a kömyvét. Merthogy krimiíró. Szegény Eva nem tudja milyen karakater lett, mikor ez kiderül számára, elmegy. Majd Lucas visszahívja szigorúan munka miatt. Ekkor egymasba gabalyodnak, happy end. De persze nem ennyire egyszerű innen. Az írónő szépen, élvezetesen szövi a törtenetet. Aranyos, kis karácsonyi törtenet ami nagyon átjön a new yorki feeling 😊.

Ha megtetszett a könyv a könyvesboltokban beszerezheted.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s