Vi Keeland: Órákon át kívánlak

Fülszöveg:

Cain Westtel egy bárban futottam össze. Észrevette, hogy mogorva tekintettel méregetem, és azt hitte, hogy fel akarom csípni. Amikor csevegni próbált velem, nyomban helyre tettem, és megmondtam neki, hogy egy hazug, csaló és önimádó seggfejnek tartom. 
Ez az elbűvölő külsejű szemétláda ugyanis meghívta vacsorázni a legjobb barátnőmet egy luxusétterembe, és a mézes-mázos szövegével az ágyába csalta – csak azt felejtette el közölni, hogy nős. 
Megérdemelte, hogy úgy lehordjam, de még ennél is több járt volna neki azért, amit tett. 
Különösen akkor kezdett bizseregni a tenyerem, amikor az az elviselhetetlen, önelégült mosoly megjelent azon a tökéletes metszésű arcán, miután kiosztottam. 
Csakhogy később kiderült, hogy nem a megfelelő fickót rohantam le a tirádáimmal. 
Hoppá! 
Megszégyenülten húztam el a bárból, bocsánatkérés nélkül. De túltettem magam a dolgon, mert tudtam, hogy úgysem botlom bele a jóképű idegenbe még egyszer az életben. 
Ebben a hitben ringattam magam… míg másnap reggel be nem mentem az egyetemre. 
Üdvözlöm, West professzor, az új oktatási asszisztense vagyok! Ön alatt fogok dolgozni… persze csak átvitt értelemben. 
Bár nem lehet rossz dolog az sem, ha az előbbi kijelentést szó szerint értelmezzük. West professzor alatt lenni igazán kellemes élmény lehet. 
Szédítően izgalmasnak ígérkezik a mi közös munkánk, professzor úr…

Véleményem:

Nagyon, nagyon szeretem Vi Keelandot. Ezt muszály az elején leszögeznem.

Na, akkor a könyvről. Adott egy Egyetem New Yorkban ahol zenét oktat a férfi főszereplő Cain. Nemrég vette át azt a tárgyat, ahol Olívia, a női főszereplő a mesterképzése miatt demonstráror. ( be kell valljam, nem ismerem az amerikai felsőoktatási rendszert mélyen; szomorú de a magyar mesterképzést sem, csak az alapképzést). Ennek okán találkoznak másodjára, ahol Olívia álla koppan nagyot. Felismeri benne az előző este kioktatott férfit a bárból. Hm, olvastam hasonlót, az vicces volt, olyan besztottas (meg nyolcbetűs szavas).

Tanár úr nem tűri a késést, Olívia viszont mondhatni rendszeresen elkésik pár percet mindenhonnan. Nyilván próbál elindulni, de parkolóhelyet keresni nem egyszerű az egyetemen. De defekt is előfordul nála. Tanár úr ezt elég rossz néven veszi. Olívia meg azt, hogy az a gyönyörűséges férfipéldány nem borul azonnal a lábai elé? Hiszen Ő nagyon csinos, bejön neki Cain. Akkor az miért nem mozdul rá? Ez kezdi zavarni, még el is megy hozzá. Itt nevettem nagyon magamban. Hm. Nyilván nem dobta ki szegény lányt, ha már a lábai elé omlott :). Pedig valahonnan annyira ismerős Olivia Cane-nek. Vajon honnan? Ezen gondolkodik sokat. Közben elkezdődik egy 15 évvel korábbi történet, ami pár fejezet után nagyon kiszámíthatóvá válik. Ez a dolog nagyon nyomasztja Caint, de mégsem cselekszik helyesen a jelenben, amikor lehetősége lett volna megmagyarázni a dolgokat. De nyilván kellett bele ez a csavar, mert lineárisan nem történhet a cselekmény, kell egy kis haragszomrád bele. De természetesen nem maradhat el a kibéülés és a happy end.

Amiért nem voltam oda: a címe, az egyetemi oktatási órákon keresztül nyilván hosszú lett volna. Az eredeti angol cím, pedig egy ismert sorozatra utalna. Kellett volna még kicsit ötletelni. Több erotikus rész kellett volna bele, a borító alapján ezt vártam. Volt benne sok minden, BDSM egy cseppecsek, de az is félig-meddig volt kibontva.

Ami nagyon tetszett a zeneterápia, az Alzheimer betegseghez való hozzáállás.

Aranyosak voltak Caine unokahugai. Nevettem, mikor szikszalaggal ragasztotta meg a pelust 😊. Összességében nem jött át az üzenet, nem lesz újraolvasós, nem úgy mint a többi 3 amit eddig olvastam.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s