Emma Chase: Egy ágyban a herceggel (Uralkodj magadon 1.)

Fülszöveg:

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte? 
De egyszer csak egy hóeséses manhattani éjszakán a herceg találkozik egy fekete hajú szépséggel, akinek esze ágában sincs meghajolni előtte. Helyette inkább belevág egy tál pitét a herceg képébe. 
Nicholas a fejébe veszi, hogy kideríti, vajon a lány is olyan ízletes-e, amilyen a pitéje. Trónörökösként hozzászokott, hogy megkap mindent, amit csak akar. 
Egy herceggel randizni nem éppen olyan, amilyennek a pincérnőként dolgozó Olivia Hammond elképzelte.

Adott egy folyton ítélkező királynő, egy lelkesen helytelenítő másodörökös, egy csapat könyörtelen lesifotós és a nyilvánosság fürkésző tekintete. 
Bár ló húzta hintón tartanak a Roll Royces-ok felé, és újabban senkit nem nyakaznak már le, a királyi család tagjai még messze vannak attól, hogy maguk közé fogadjanak egy közembert. 
De Oliviának mindez talán megéri Nicholasért. 
Nicholas úgy nőtt fel, hogy az egész világ őt figyelte, és most a házasságával készülnek ugyanezt tenni. Itt az ideje, hogy eldöntse, ki is ő valójában, és ami még ennél is fontosabb, mit szeretne az életben: királyként uralkodni… vagy egyszerű férfiként örökké birtokolni Olivia szerelmét.

Véleményem:

Egy kitalált hercegségben játszódik a mai korban és New Yorkban. A herceg ellátogat a városba családi okok miatt, majd betér egy kávézóba ahol megismerkedik Olíviával. A találkozó érdekesen alakul, mert Olívia nem ugrik azonnal a herceg nyakába. Ezen Nicholas herceg elgondolkodik egy józanabb pillanatban. Természetszerűen amiért meg kell harcolnia izgalmasabb, meg szikra is van köztük. Nem 2 perc alatt, de meghódítja a lányt. Bár az ajánlat nem túl szép, de Olívia bevállalja. Majd elutaznak a hercegségbe. Mint mindenhol ott is intrikák, áskálódások vannak. Meg persze egy régebbi ex, hogy még több izgalom legyen. Majd balhé, haragszomrád, nem kellesz. Nem lövök le nagy poént, hogy happy end a vége.

Ami tetszett: Emma Chase nyelvezete

Ami nem tetszett: nem éreztem át a hercegi történetet mai környezetben. Nem éreztem kicsit sem valódinak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s