Catherine Bybee: Menyasszony péntekre

Fülszöveg:

Menekülés a boldogság felé – bizalom, árulás és szenvedély tökéletes ötvözete ez a szerelmes regény.

Az előkelő brit hercegi családból származó, gyönyörű Gwen Harrison Amerikába költözik, hogy átvegye sógornője társközvetítő cégének irányítását. De csak mert ő lesz a főnök, még nem jelenti azt, hogy ne fantáziálhatna saját kiszemeltjéről, a hozzá tökéletesen passzoló Neil MacBainről, aki történetesen a testőreként dolgozik. Vajon a titokzatos, halk szavú férfi, akire titkon oly régóta vágyik, valóban a nagy ő lehet számára? 
Neil, a visszavonult tengerészgyalogos le sem tagadhatná, milyen hatással van harcban edződött, zaklatott lelkére a bájos brit lady. Ám mivel a lány az ügyfele, nem kerülhetnek közel egymáshoz… egészen addig, amíg a férfi sötét múltja kísérteni nem kezd, és Gwen komoly veszélybe kerül. Hogy megmentse a lányt, Neilnek mindent kockára kell tennie: a karrierjét, az életét… és a szívét.

Véleményem:

A könyv a sorozat harmadik része. Az első kettőt még 2017 nyarán olvastam. Akkor nagyon tetszett, főleg az első rész. Alapvetően nem folytatások, lehet külön is olvasni a könyvet, viszont akkor beletelik kis időbe míg rájövün ki kicsoda. Mint Kristen Ashley Álomférfi sorozatában 😊 .

Gwen és Neil története ez a rész. Kíváncsi voltam nagyon, hogy a hallgatag testőr és a Lady kapcsolata hogy fog kibontakozni. Érdekes lett. Kicsit Julie Garwoodos. Romantika, krimi, bűnüldözés is volt benne.

Gwen és Karen együtt vezetik a Samantha (első rész főszereplője; Gwen sógornője) által megálmondott társkereső irodát. Gwen jár el partikra, ismerkedik a gazdagokkal, politikusokkal, színeszekkel. Karen pedig a háttérmunkát bonyolítja le. Egy partin Gwen találkozik egy színésszel akihez hozzá is adja Karent (következő könyv), esküvő is megtörténik. Együtt lakott a két lány, ahol különleges biztonsági betendezések vannak, amik időnként megbolondultak. Emiatt Neil (Gwen testvérének; Samantha férjének a testőre) át is ment néhány alkalommal, intézkedett. Majd kezdtek gyanús dolgok történni, szomszédok haltak meg. Mikor Gwen már egyedül lakott hirtelen Neil elvitte onnan Gwent, mert veszély leselkedett a nőre. De a bátyja háza sem volt biztonságos, így elmenekültek. Amit a nő rendkívül jól viselt. Fejben eldöntötte, hogy megbízik Neilen, így nem akadékoskodott. Majd egy este elcsattant az első csók, aztán nem tudott már Neil sem tovább tagadni. A menekülés alatt a kapcsolatuk alakulását az írónő kevéssé írta le, főleg a menekülésre, nyomozásra helyezte a hangsúlyt. Aztán Neil megbízik valakiben, otthagyja Gwent, hogy az üldözőjét elkapja. Na itt van benne pár csavar, bár eléggé kiszámitható. A törtenet vége persze happy end.

Aranyos, könnyed kis délutáni olvasmány, de sok vizet nem mozgatott meg. Az a bizonyos plusz hiányzott belőle. Az első rész eddig a legjobb. Remélem a sorozat következő része legalább ennyire jó lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s