Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

covers_366883

 

Fülszöveg:

Sadie Turner nem irányításmániás, csak… rendszerető.

Amikor hűtlen házastársa romba dönti az ő kifogástalanul tiszta világát, Sadie összecsomagolja a gyerekeit, hogy a nyári szünetet a nagynénje tóparti házában töltsék. Reméli, hogy a pihenés és feltöltődés mellett, távol a férfiaktól – minden férfitól – lehetősége lesz összeszedegetni élete széthullott darabjait. A hóbortos Dody nagynéninek azonban más tervei vannak: ú ugyanis elhatározta, hogy összehoz Sadie-nek egy kis kalandot Desmonddal, a szexi új szomszéddal.

Magas, napbarnított, izmos, és még a gyerekeivel is nagyszerűen bánik – Desmond Sadie legszörnyűbb rémálma. Sadie-nek meggyőződése, hogy van valamilyen hibája – elvégre férfi –, így megfogadja, hogy távol tartja magát tőle. Ám ahogy a nyári nap ragyogva halad az égi útján, úgy lobban lángra a vonzalom köztük, és az élet, amit Sadie minden erejével próbál egyszerűbbé tenni, egyre bonyolultabb lesz…

Mégis talán pont erre a kis káoszra van szüksége ahhoz, hogy a jövőjét és a szerelemről szőtt álmait újra ráncba szedje.

 

Véleményem:

Nem egy szokványos könyv mivel elég sok szereplős, de mindíg mindeki állandóan jelen volt, könnyű volt megjegyezni őket.

Sadie a válása utáni nyarat a nagynénjénél tölti a Michigan tó partján a 4 és 6 éves gyerekeivel. A szintén felnőtt két unokatestvére is ott lakik, amiből volt nem kevés vicces helyzet. Mindenki segíti, támogatja a másikat, beleszólnak egymás dolgaiba. Érdekes volt. Néha az olasz család érzetét keltette. A pár házzal arrébb lakó Des is belekeveredik a család életébe, majd szépen összemelegednek Sadie-vel. Lesznek kisebb, nagyobb bonyodalmak, bizalmatlanság, stb. A vége természetesen happy end. 
Nagyon szórakoztató könyv. Jókat nevettem rajta. Csak ajánlani tudom. A rigalánc mindent vitt 🙂 (30-40 felettiek előnyben) 

 

Kedvcsináló idézet:

Soha egy kicsit sem találtam őt feszültnek. Hozzám képest Des egy laza rigalánc volt mindig.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s