Tomor Anita: Sugar Daddy

Fülszöveg:

Lily egyetemre jár. Semmi más vágya nincs, csak az, hogy lediplomázzon végre és elkezdjen dolgozni. A lakbéren túl nem futja neki másra, nem költ luxusra, sem Louis Vuitton táskákra. Lottit, a barátnőjét viszont csak a Louis Vuitton táskák érdeklik. A régi pasija visszament Ausztráliába, ezért most új Sugar Daddyre vadászik, aki némi viszonzásért cserébe biztosít neki lakást és drága holmikat. Lilytől idegen ez az életforma, kirázza a hideg attól, hogy pusztán érdekből legyen együtt valakivel. Lottinak mégis sikerül valahogy rábeszélnie, hogy menjen el vele a bárba, ahol a potenciális jelöltekkel találkozik. Logan az a típusú pasi, aki tudja, mit akar. Ez azon a napon is így van, amikor ebédelni megy, és a mögötte lévő asztalnál fültanúja lesz két barátnő beszélgetésének. Gazdag, nagyon gazdag, és piszkosul jóképű. Épp olyan pasi, akit az egyikük keres. Neki viszont a másik lány kell. Ajánlatot tesz Lilynek, felkínálja, hogy lesz a Sugar Daddyje, ha beleegyezik, hogy lefekszik vele. Nem egyszer, hanem rendszeresen. A szabály egyszerű: megkap mindent, amíg vele van, de más pasival nem jöhet össze. Lily legszívesebben visszautasítaná, de Logan nem hagyja, hogy nemet mondjon.
Vajon meddig tartható fenn egy üzleti ajánlat? És mi van, ha közben beleszeretsz a másikba?

Véleményem:

Lily a barátnőjével egy étteremben ül, ahol a barátnő, Lotti újabb Sugar Daddyt keres. Ekkor pillantja meg Lilyt Logan, aki azonnal akcióba lendül a helyszínen és később is folyamatosan “üldözi” a lányt.

Az viszont meg van győződve először arról, hogy a barátnője szervezte be. Később sem nem hiszi el, hogy szerinte “egy ilyan jó pasi” érdeklődést mutathat iránta.

.Meggyőződése, hogy Logan csak alkalmi szexet keres vagy Sugar Girlt. Ez irányú elképzelése bebizonyosodni is látszik, mert a férfi kínjában ezt ajánlja fel neki. Innen kezdődik a “harc” Logan részéről Lily figyelméért. Elviszi a munkahelyére, vigyáz rá, mikor a részeg haverja meglátogatja, stb.

Cable car
Cable car

A férfi nem játszik tisztán. Piszkos eszközöket is bevet, így Lily a férfi ügyvédi irodájában kénytelen gyakornokoskodni. Logan elviszi Lilyt üzleti útra, ahol a táj szépéségében gyönyörködnek, meg-megállnak. Egyik ilyen alkalommal több is történik köztük.

Big Sur

Majd hazatérve az üzleti útról Logan egy korábbi egyéjszakás kalandja okoz kalamajkát közöttük, amit Lotti a barátnő segít megoldani.

Nyilván több van a könyvben, mint itt pár sorban leírtam.

Szerettem benne Lotti magyar vonatkozását, a tokaji aszút, a szép tájleírásokat. Tetszik, hogy részletgazdagan ír az írónő. Bevallom az erotikus részek nem is hiányoztak belőle .

Kíváncsi lennék hogyan alakul Lotti és Josh kapcsolata.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s