Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi (Ez a férfi 4.)

Fülszöveg:

Jesse „Lord” Wardnak aranyélete van. Mi több, egyszerűen tökéletes. Nagyszerű formában van, még ma is megbabonáz bárkit és egyetlen pillantással őrült vágyat ébreszt a feleségében, Avában. Kézben tart mindent. Pontosan úgy, ahogy szereti.

De ez az eszményi világ darabokra hullik, amikor Ava egy szörnyű baleset következtében életveszélyes fejsérüléssel kórházba kerül. Jesse kétségbeesett és dühös. Úgy érzi, a léte forog kockán. Az asszony szerelme nélkül az ő életének sincs értelme. Amikor Ava magához tér, Jesse ingatag életében kezd helyreállni a rend. De az őt fenyegető lidércnyomásnak itt még nincs vége. Még csak most kezdődik: Ava emlékezetéből ugyanis eltűnt az utolsó tizenhat év. Vagyis az, amit Jesse-vel töltött. A közös életük. Idegenként tekint a férjére.

Jesse-nek most mindent el kell követnie, hogy felkutassa Ava emlékeit, és segítsen a feleségének, hogy újra őrülten, szenvedélyesen beleszeressen…

Véleményem:

Azok közé tartozom akik szeretik a sorozatot, sőt az írónő minden regényét. A másik sorozata is nagy kedvenc.

Jesse és a családja újra visszatér. Ava egy balesetben elveszíti az emlékezetét. Ezt Jesse nem jól kezeli. Nyilván senki sem örülne ilyne helyzetben, de hát ő egy irányításmániás férfi. Zavarja, hogy nem tud mindent kontroll alatt tartani. Megható ahogy a baleset után a gyerekei miatt is aggódik, nekik mi lenne a legjobb abban az adott helyzetben. Plusz aggódik Ava miatt.

A könyvben nagyon emberinek mutatkozik, elég sokszor elerednek a könnyei is. Mikor az érzelmek, mikor a tehetetlenség miatt.

A gyerekeket pár hétre Ava anyjához küldi. Nem akarja, hogy Ava ne jól reagáljon a gyerekekre, akiknek ez rosszul esne. Jól is tette, hiszen az első időszak a fejfájás, fáradtság miatt is nehéz volt. Plusz ott volt Jesse kis mesterkedése, hogy Ava újra belészeressen. Ez nem volt túl nehéz, hiszen az emléklenyomatok miatt az érzés, hogy hozzá tartozik mélyen megvan Avában. Ugyanígy a gyerekek iránt is, de sajnos többre nem emlékszik. A Jesse féle csábításra Ava ugyanúgy reagál, mint 12 éve. A terápia az orvossal nem túl hatásos, mindenki ideges, türelmetlen, csalódott. Majd Ava elkezd John barátnőjéhez járni jógára, ahol kis előremozdulás van.

Időközben jönnek elő újabb emlékfoszlányok, de nagyon kevés. Elkezdik élni a korábbi megszokott életüket, Ava szép lassan beletanul.

Jesse védelmező ösztöne, ha lehet még fokozottabb mindenki iránt. Mind a gyerekek, mind Ava irányába.

Régi szereplők is visszatérnek: Kate és Sam, Drew és Raya, John, Sarah…

A végén visszatérnek Ava emlékei, a hogyan már egy érdekes dolog.

Nekem nagyon tetszett, hozza a korábbi stílust. A szereplők karaktere sokat fejlődött.

Jesse rajongóknak kötelező.

– Ahhoz képest, amilyen öreg vagy, elég nagy rád az igény, Jesse Ward.

– Hány éves vagy? – érdeklődik, a nyakam köré fonja a karját, és a vállamra teszi az állát.

– Huszonnégy.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s