J. K. Smith: Új könyv megjelenés November 18-án!!!

Az új könyv címe: Ahol elkezdődött, ott ér véget.

 Az a megtiszteltetés ért, hogy előolvasóként véleményezhettem J. K. Smith legújabb könyvét (ne higgyétek el, követeltem☺)

Eddig az összes megjelent könyvét olvastam, kedvencem az első, de mindet nagyon szeretem. Az írónő stílusa közel áll hozzám, nem habos babos, nem írja hosszú oldalakon a szexjeleneteket (szerencsémre); humorosak a könyvei, amit külön nagyra értékelek.

A mai könyvpiacon nehéz „jó”könyvet, szerzőt találni. Nem mintha nem lennénk mi olvasók elárasztva könyvekkel, szerzőkkel; de megtalálni a JÓ írót nem egyszerű feladat. Viszont, ha már megvan, akkor ragaszkodom hozzá.

Magyar szerzők esetében ajánlások útján jutok el valakihez. Be kell vallanom önállóan nem keresgélek, de ha egy számomra megbízható könyves barát ajánlja, akkor adok esélyt. Így jutottam el 2018 nyarán J. K. Smith, azaz Kovács Judit Szerelem hirdetésre című könyvéhez. Idézet az ajánlótól: „Figyelj, ez a csaj más. Romantikus, viccesen ír, Neked tetszene”. Elsőként e-book formátumban olvastam el, majd jött a papír könyv, aztán a dedikált változat. Szóval engem nem könnyű meggyőzni; köszönet @turanett-nak az ajánlásaiért☺

Aztán jött szépen sorban az eddig megjelent összes könyv. Kicsit össze is barátkoztunk Judittal, ajánlgattam magamat, így került sor az előolvasásra.

Az első 10 oldal elolvasása után rájöttem, hogy ez a könyv MÁS, mint a korábbi „megszokottak”. Kíváncsian vártam a történet alakulását ebben, az írónő számára új műfajban. Krimirajongó énem ujjongott. Végre valami új, valami MÁS.

Judit és Ákos testőrök, számtalan munkát, kalandot éltek át együtt, barátságuk sok mindent megélt már. De jön egy újabb akadály, ami nem kicsi. Sem munka, sem testi, lelki szinten nem az. Képben jön a család, barátok, ami bonyolítja, majd egyszerűsíti az életüket. De vajon barátok maradnak? Együtt vezet az útjuk tovább? A mostani nehézség összekovácsolja őket hosszú távon? Erre én is kíváncsi vagyok, hiszen a könyv nem mindenre ad választ, sejtet következő részt.

A könyv a nyelvezete miatt könnyen emészthető, olvasmányos. Szerencsére a szerző nem használ Cicerói körmondatokat, vannak benne párbeszédek bőven. A szerelmeseket nem teszi felesleges próbatétel elé. A krimi vonal nagyon tetszik, én egy kicsit még kegyetlenebb lettem volna a végén☺

A történet váltott szemszögből íródik, de időnként felbukkan egy harmadik fél is, ami szerkezetileg nagyon jól belepasszol a könyvbe, sőt, ha nem lenne mondhatnám, hogy hiányérzetem lenne.

Alig várom, hogy megjelenjen. Kezembe vehessem és újra átéljem az élményt, amit elsőre nyújtott. Sőt valószínűleg még jobban fog tetszeni, hiszen akkor már nem koncentrálok minden idegszálammal, csak hátra dőlök és élvezem a történetet.

Molyon Kívánságlistára, Várólistára teheted:

https://moly.hu/konyvek/j-k-smith-ahol-elkezdodott-ott-er-veget

Ahol előjegyezheted.

http://pyrus.hu/elorendeles/ahol-elkezdodott-ott-er-veget

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s